Susret bankarske elite i tehnologije

Ukoliko tragate za mestom gde možete videti i čuti više o savremenim IT rešenjima iz oblasti finansija i bankarstva, predstojeća Konferencija i Izložba Technobank je pravo mesto za vas.

Izvor: B92

Sreda, 22.03.2023.

09:00

Susret bankarske elite i tehnologije
Foto: Promo

Vodeća IT konferencija i izložba u regionu biće održana 29. i 30. marta 2023. godine u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza, dok je otvaranje najavljeno za sredu 29. marta u 9:00 časova.
Foto: Promo
Technobank tradicionalno (22 godine) predstavlja glavno mesto susreta tehnologije i najbolje prakse u Jugoistočnoj Evropi. Okuplja predstavnike renomiranih ICT kompanija koji predstavljaju svoja inovativna tehnološka rešenja i proizvode sa jedne strane, i predstavnike bankarskog i finansijskog sektora sa druge strane.

Učesnici će prisustvovati različitim panel diskusijama, studijama slučaja i primerima iz prakse koja se primenjuje na raznim tržištima. Kroz ličnu i direktnu interakciju, učesnici Technobank Konferencije unapređuju svoja iskustva, kontakte i poslovne procese.

Izdvajamo dve panel diskusije:

1. Panel I: "SoftPOS iskustva"

2. Panel II: "Digitalna transformacija u bankama iz ugla banke i vendora"

Agendu konferencije možete pronaći na sledećem linku AGENDA.
Foto: Promo
Ukoliko ste deo bankarske ili IT industrije i želite da se upoznate sa aktuelnim trendovima digitalne transformacije bankarskih tehnologija, popunite online prijavu i registrujte se za prisustvo na konferenciji putem LINK-a.

Prema rečima organizatora, ove godine će u glavnom fokusu biti uticaj nove ekonomske realnosti na bankarsku industriju i značajna uloga tehnologije u novonastalim okolnostima. Pored toga, govoriće se o e-commerce-u kao najbrže rastućoj industrijskoj grani, elektronskom novcu, Soft POS rešenjima, digitalizaciji procesa u banci, automatizaciji keš depozita, naprednim sistemima zaštite, regulativama i drugim aktuelnim temama iz oblasti bankarskih tehnologija.

Neke od kompanija koje će predstaviti svoja rešenja na predstojećoj konferenciji su: Payten, Kameleon powered by Salesforce, NCR, Printec, Algotech, Muehlbauer, Worldline, Nexi, Halcom i mnoge druge.

Preliminarni spisak kompanija učesnica možete pogledati OVDE.

Video sa prošlogodišnje konferencije, možete pogledati ispod: ASIT, organizator Technobank-a, takođe organizuje i druge konferencije sa višedecenijskom tradicijom iz oblasti Informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT), a to su Infotech i Smart eGovernment. „Sve tri konferencije koje organizujemo imaju jasan fokus na unapređenju poslovanja u različitim sektorima, kroz moderna IT rešenja” ističu organizatori.
Foto: Promo
Linkedin, Facebook & Instagram

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: