Jedinstvena hotelska usluga: Spavajte u sobi pored svog automobila VIDEO

Vozilo se specijalnim liftom podiže do sobe i parkira na terasu, koja je na samo nekoliko metara od kreveta gosta.

Izvor: Izvor: B92, Revijahak.hr

Četvrtak, 19.05.2022.

10:04

Jedinstvena hotelska usluga: Spavajte u sobi pored svog automobila VIDEO
Screenshot YouTube

Hoteli se trude da udovolje gostima na sve moguće načine, a najdalje je od svih otišao ovaj koji se nalazi pored frankfurtskog aerodroma. Po ugledu na neke stambene zgrade, Hotel b’mine je omogućio gostima da spavaju sa pogledom na svoj automobil.

Uz pomoć specijalnog lifta vozilo se podiže do sobe, a gost ga parkira na balkon koji je nekoliko metara od kreveta. Pored lokacije u Frankfurtu, sličan hotel se gradi i u Dizeldorfu.
Screenshot YouTube
Hotel ima zanimljiv koncept jer, ako želite, ne morate da se susrećete sa drugim gostima tokom svog boravka. Doručak i drugi obroci se donose u vašu sobu, prijavljivanje se vrši preko aplikacije, a informacije o pristupnom kodu lifta se šalju na vaš pametni telefon.

Dakle, maksimalna privatnost je zagarantovana, a gde ćete imati lepše jutro. Sa prvim zracima sunca okrećete se prema prozoru, a ispred vas je parkiran Volkswagen Golf "trojka".

Inače, svaka od hotelskih soba opremljena je punjačem za električna vozila.

Ako vas interesuje cena, aranžman sa autom na balkonu košta oko 200 evra za jedno noćenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli: